за контакти : 0878 606 422
УСЛУГИ      ЦЕНИ  

Машинно почистване на твърди подови настилки

Услугата се извършва посредством еднодискови машини, снабдени със специално оборудване, с помощта на което се втрива препарат в настилката и се осъществява почистване в дълбочина, мръсотията, попила в настилката и заседнала между фугите, се отстранява. Настилката придобива изсушена, идеално чиста повърхност.

Машинно почистване на меки подови настилки

Услугата се извършва с високооборотни четкови машини, екстрактори и специални препарати, разтварящи замърсяванията. Постига се отстраняване на петната и замърсяванията от настилката, възстановява се свежестта на цветовете.

Машинно изпиране на мека мебел

Почистването се извършва посредством професионални екстрактори, препарати и оборудване, така се отстраняват замърсяванията и се освежават цветовете, оставяйки тъканите полусухи.

Почистване на прозорци и дограми

Ръчно почистване с препарат, с отделяне на специално внимание на дограмите, ъглите и уплътненията. Подсушаване и полиране

Почистване на други повърхности

Забърсване на прах. Обработка с препарати за почистване, антистатичен, импрегниращ и поддържащ ефект: дърво, метал, кожа, пластмаса, стъкло и т.н.

Почистване и дезинфекция на Санитарни помещения

Почистване, дезинфекциране и ароматизиране. Почистването се извършва ръчно, с отделяне на специялно внимание на фугите, ъглите и на всички рискови зони. Следва дезинфекциране с специален препарат. Почистват се плочки, стени, под, мивки, вана, тоалетни и т.н. Остава приятен аромат

Работим с професионални машини "Karcher" - Германия и професионални препарати "Nerta" - Белгия

за контакти : 0878 606 422 (мениджър по почистването)