За Бабекс ООД

Строителство, ремонт, обзавеждане, професионално почистване

Кои сме ние?

Нашата фирма е регистрирана през 1994г. и от тогава активно развива своята професионална дейност. Ние се занимаваме със строително-ремонтна дейност, дизайн, вътрешно обзавеждане и професионално почистване. Предлагаме на нашите клиенти качествено и модерно изпълнение в срок.Нашата основна цел е цялостно изпълнение на изискванията на клиентите ни.Осигурете уюта и спокойствието на Вашето семейство.При нас ще намерите прецизно изпълнение, коректност в отношенията , гарантирано качество на достъпни цени.

Строителни ремонтни дейности

Бабекс ООД е коректен партньор. Изпълнява поетите задължения, спазва договорените срокове и гарантира качествено извършване на строително – ремонтна дейност. Наш преоритет е да създаваме комфорт в дома и офиса Ви, като използваме модерни технологии и материали, а персоналът ни е селектиран от отлично подготвени специалисти.

Обзавеждане

Изработка, доставка и монтаж на мебели за частни домове, офиси и обществни сгради по поръчка и изисквания на клиента. Мебелите се произвеждат от висококачествени материали и съвременни технологии по индивидуален проек на клиента и каталог с богата цветова гама.

Професионално почистване

Предлагаме професионално почистване на домове, офиси, обществени сгради и др. Ефективните методи на почистване гарантират изгодно съотношение между цени и качество на услугите, а използването на професионални машини, специализирани препарати и добрата квалификация на нашите работници осигуряват постигането на желаните от нас и Вас резултати.

Нашия процес

Среща с клиента

Оглед на изискванията

Проектиране и дизайн

Реализация на проекта

Телефони за връзка

Управител

Офис мениджър